Cautare

2014 de rezultate pentru "marian sarbu" (3.30 secunde)
Deputatul Liviu Mugurel Sarbu si-a anuntat ieri in plenul Camerei demisia din grupul PSD, precizand ca va activa in continuare ca parlamentar independent.
Conducerea PSD Arges a decis ieri sa o ierte pe deputatul Daciana Sarbu pentru acuzele aduse conducerii partidului. ... Ieri, la sedinta biroului judetean al PSD Arges, Daciana Sarbu si-a mentinut afirmatiile la adresa sefilor politici si a reiterat faptul ca imaginea PSD este proasta.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Sarbu a primit 369 de voturi “pentru“ din partea delegatilor la Conferinta Judeteana a partidului si patru “impotriva“.
Dupa anuntul lui Ilie Sarbu privind propunerea PSD legata de schimbarea din functie a presedintelui Senatului, cuvantul a fost acordat senatorului Serban Mihailescu. ... Liderul grupului, Ilie Sarbu, l-a invitat pe Geoana la sedinta pentru a-i cere explicatii privind vizita in SUA.
Potrivit unor surse, Ilie Sarbu pleaca de la sefia grupului senatorial PSD. ... Printre numele vehiculate pentru ocuparea locului care ar urma sa fie lasat liber de Sarbu se numara Mihai Fifor, propunerea anterioara a guvernului pentru ocuparea functiei de Ministru al Transporturilor, Ecaterina Andronescu sau Serban Nicolae.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a facut vineri o declaratie surprinzatoare in contextul razboiului deschis declansat in ultimul timp intre partidul sau si democrati.
Prezenta la lansarea celui mai nou serial TV,”The Royals”, Elizabeth Hurley a facut furori intr-o rochie alba delicata, semnata de designerul roman Lorena Sarbu. Tinuta aleasa de actrita face parte din colectia Resort 2015, semnatade designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu.
O noua excludere din partid Conducerea PSD Alba a anuntat ieri retragerea sprijinului politic si excluderea din partid a deputatului Liviu Mugurel Sarbu, pe motiv ca ar fi adus daune imaginii partidului si ar fi incercat sa negocieze trecerea la PNL sau PD.
Senatorii l-au validat ieri pe Ilie Sarbu in calitatea de secretar al Biroului Permanent, pe locul ramas liber dupa demisia lui Antonie Iorgovan. ... Ilie Sarbu a fost validat ca secretar al Biroului Permanent cu 76 de voturi "pentru" si cu un singur vot impotriva.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, a a distribuit pe FaceBook un link, pe care il puteti citi in continuare:
Dinspre social-democrati, Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, vorbeste si el despre "manipularea" prin "sondaje de arhiva".
In replica, Geoana si colegul sau de partid Ilie Sarbu au tinut sa explice ca, atunci cand presedintele rade, "toti au motive sa planga". ... Vicepresedintele social-democrat Ilie Sarbu a tinut si el sa faca un comentariu pe marginea rasului prezidential. ... Ca asta a facut el", a spus Sarbu.
Europarlamentarul Daciana Sarbu a nascut, marti, la ora 9.00, o fetita de trei kilograme, care va fi botezata Irina, a declarat vicepresedintele PSD Victor Ponta, sotul Dacianei Sarbu.
Ministerul Agriculturii va avea aceeasi structura, iar presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz, si directorul Statiunii de Cercetare Dezvoltare Caracal, Catalin Rosculete, vor fi numiti secretari de stat, a declarat marti ministrul de resort, Ilie Sarbu.
Presedintele PSD si ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, au participat la o intalnire cu agricultorii şi cu oamenii de afaceri din judetul Suceava.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a promis iei, in statiunea Jupiter, ca va promova o hotarare de guvern prin care sa dispuna trecerea patrimoniului si activelor fostei SNIF catre Consiliul Judetean Constanta. Referindu-se la problemele ridicate de seceta din Dobrogea, Sarbu a adus in discutie problema irigatiilor:
Senatorul social-democrat Ilie Sarbu a calificat miercuri drept regretabila plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a ales sa devina independent "cu gandul ca poate sa plece ambasador la Paris".
Asadar, in cadrul sedintei de ieri, 31.08.2010, a fost ales liderul de grup, in persoana senatorului Ilie Sarbu (foto), fost Ministru al Agriculturii, iar astazi alegerile au continuat si la nivelul Biroului de conducere al grupului.
Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu (foto), a declarat, marti, ca social-democratii depun toate eforturile pentru a-i convinge pe colegii din arcul guvernamental ca este timpul sa renunte la mentalitatea de regiment, de cazarma "pe care le-a inoculat-o PDL", si ca trebuie sa voteze motiunea de cenzura pe care o vor depune partidele opozitiei.
google-analytics.com